Thursday, June 9, 2011

Jo Ghost Positano

Nämä ehdottoman hillityt miestenkengät löytyivät taannoin Britteinsaarten Amazonista. Jäljellä oli vain yksi pari joka sattumoisin oli oikeaa kokoa, ja kun alennusprosenttikin oli seitsemänkymmentä, ei ostopäätöksen teko vaatinut yön yli nukkumista eikä juuri muutakaan harkintaa.

Tilaus tehtiin torstaipäivän iltana ja tiistaina kengät olivat postilaatikossa. Se on nopeaa toimintaa, se! On pakko myöntää että pakettia avatessa pikkaisen jänskätti, josko koko olisi sittenkin epäsopiva... Mutta eipä se ollut.

Nämä ovatkin jo ehtineet olla ahkerassa käytössä ja osoittautuneet yllättävän mukaviksi sekä ilmaviksi. Nokkaa on kuin 60 -luvun Maserati Ghiblillä, mutta muotoilu on muuten niin siro että kengät eivät näytä ylisuurilta edes tällaisen käppänän koivissa. Materiaalit ovat ensiluokkaiset eikä viimeistelyssä ole mitään huomauttamista.

Joillakin sivustoilla on mainittu että Jo Ghostin kengät olisivat usein kokomerkintään nähden suurenpuoleisia, mutta ainakaan nämä eivät tue tuota käsitystä. Eurokoko on nimittäin 41, ja oma "normaalikokoni" on useimmiten 40. Joskus 39 tai juuri tuo 41, valmistajasta riippuen. Kokomerkintä vaikuttaisi siis olevan melko hyvin kohdallaan.



2 comments: