Friday, July 20, 2012

Alea ja hinguntaa

No niin, paikalliset vaatehtimot on jälleen kierretty edullisehkojen riepujen metsästyksen merkeissä. Hyvä uutinen on se että rahaa ei juuri mennyt, huono se että... niin, oikeastaan tuo hyvä uutinen jo summaa huononkin. Moda Laakso ei sentään taaskaan pettänyt, sieltä löytyi jälleen yhdet mainiot Meyerin housut joita ei tietenkään voi olla liikaa. Ne maksoivat viittä senttiä vaille viisikymppiä. Väri nyt ei ollut mistään loistavimmasta päästä kun se oli tummanharmaa, mutta väliäkös tuolla kun laatu ja koko kerran ovat kohdallaan. Ja mukana seurannut vyö on todella staili, kätevää kun ei tarvitse ostella vöitä erikseen.

Olisihan sitä tietysti ollut tyrkyllä paljonkin semmoista kudetta joka oli vähän sinnepäin, mutta ei tässä oikein viitsi alkaa sellaisiin investoimaan. Mieluummin vähemmän ja parempaa kuin enemmän ja huonompaa, sano. Mutta erityiset pyyhkeet ja virtuaalikorvapuustit (läts) täytyy antaa Kappahlille, jonka tarjonta oli entistäkin kehnompaa. En muista olenko jo marissut tästä, mutta jokunen vuosi sitten sieltä löytyi vielä oikein mainioita paitoja ja taisinpa joskus ostaa ihan asialliset farkutkin. Mutta nyt siellä ei enää näytä olevan muuta kuin hirveitä lipareita.

Sen sijaan netin ihmeellisessä universumissa olisi jälleen tyrkyllä vaikka mitä kampetta joista tekisin kauppoja hetimiten jos siihen vain olisi finansiaalisia edellytyksiä. Aivan mahtavat Jo Ghostin solkikengät odottelisivat Saksan Amazonissa ottajaansa ja YOOXissa on tarjolla Roberto Cavallin käärmeennahkarotsi, yyberhienoja Jaipur Man Coden huiveja sekä useitakin upeita paitoja. Voi pirkele, miksei minulla voi olla enemmän rahaa? Minusta tulisi LOISTAVA miljonääri!

Tai no, olen minä aika pätevä alennusten metsästäjäkin, heheh.

No comments:

Post a Comment