Thursday, April 5, 2012

Diipa ja daapa

No terve taas, näpäkärsät. Tänäänpäs kuulkaas saapuikin YOOXista puketti sisältäen kahdet (2) Marcel Cerdan Heritagen oleilupöksyt sekä Homam -merkkiset hansikkaat. Ensinmainittujen hinta oli siinä parinkympin hujakoilla per se ja käsineet kustansivat 49 rahayksikköä. Onhan se paljon, mutta siinä oli sentään tasan 100 euroa alennusta! Enpä olekaan ennen ostanut hansikkaita jotka saapuvat minikokoista kenkälaatikkoa muistuttavassa boksissa takuutodistuksen kera... Eikä siinä mitään, hienot ovat hansikkaat. Hyvä se on olla yhdet semmoisetkin jotka eivät lemua bensalta ja joissa ei ole sikarin aiheuttamia palojälkiä (polttelen usein talvisin hanskat kädessä, räpyläni kun palelevat äärettömän herkästi).

Ja sitten muuta hölinää. Amazon.de -osoitteesta on näemmä nykyisin saatavissa Bernert Cöllnin kenkiä psykedeelisine ja vähemmän psykedeelisine kuviointeineen. Hinnat pyörivät siinä 200 euron molemmin puolin. Myös We Arelta on saapunut samaan puljuun ihan tyylikkäitä uutuuksia, mikä ilolla merkille pantakoon. Mutta nuo Bernert Cöllnit kyllä kiinnostaisivat, jo ihan kokeilumielessä... Noilla hinnoilla en vain viitsi lähteä testimään.

Olen tässä hoksannut harkitsevani toisen nahkarotsin teettämistä ajurintakin lisäksi. Sellaista joka olisi yksirivinen ja vähän kevyempi, kevät- ja kesäkeleille sopiva. Mutta pitää nyt miettiä vielä. Ja harkita. Ja fundeerata. On niin paljon yksityiskohtia kelattavaksi ihan väristä alkaen. Musta? Vihreä? Mustavihreä?Millaiset taskut? Millaiset hihansuut? Kuinka pitkä? Melkein polveen astiko? Vai pitäisikö olla lyhyempi?

Siinä sitä on, sano.

No comments:

Post a Comment