Monday, November 28, 2011

Lendinin Cirot


Sirot? Vai kirot? En tiedä, mutta sen tiedän että asustefascisti-herrasmiehenkin repertuaarissa on syytä olla jalkineita joiden keralla on mahdollisimman miellyttävää harjoittaa tointa jota varten Luontoäiti on kehittänyt jaloiksi kutsutut alaraajat.

Nämä ovat siis justiinsakin tätä osastoa. Ja kyllä, nämäkin ovat peräisin sieltä YOOXista. Siellä on nimittäin nyt ollut julmat alennukset... Näidenkin hinta putosi sadastakolmestakympistä 83 euroon. Ja kun toimituskulujakaan ei peritty, niin kaipa voisi jo sanoa että halvalla lähtivät. Värivalikoimassa olisi ollut myös tummemman ruskeaa ja vielä vaaleampaa vaihtoehtoa, mutta päätin kerrankin kulkea sitä kultaista (tai pikemminkin beigeä) keskitietä...

Ciro Lendinit eivät ehkä kuulu kenkien supersarjaan, mutta näiden työnlaatu on kyllä vakuuttavaa. Pohjat on liisteröity ja ommeltu kiinni siihen malliin, että viimeisen käyttöpäivän voisi olettaa olevan vuosien päässä edessäpäin. Ainoa miinus tulee nauhojen mitasta: Lendinin mamman poika on varustanut kenkänsä arviolta kymmenen senttiä turhan lyhyillä naruilla. Mutta katsotaanpa nyt, miten niiden kanssa pärjäillään vai pitääkö ne vaihtaa.

Varsinaisia käyttökokemuksia ei vielä ole, sillä säätila ei ole innostanut minkäänlaiseen reippailuun. Pihakin on niin kurainen, että sinne ei ole syytä uskaltautua ilman saappaita. Mutta sisätiloissa suoritettujen testailujen perusteella tuntuma on oikein miellyttävä.

Hintaansa nähden ja muutenkin nämä olivat oikein mukava yllätys, se jos mikä on varmaa. Ja nytpä tässä odotellaankin jo seuraavaa pakaasia Italiasta. Tulollaan on olohousua ja kesäpaitaa ja takkia. Housut ja paidat sopivat varmasti, mutta takin koko hiukan mietityttää. Mikäli se jää näille leveysasteille eikä lähde sopimattoman käytöksen vuoksi takaisin Saapasmaahan, siitäkin pitänee ottaa kuvia ja rustailla merkintä tänne.

No comments:

Post a Comment