Monday, January 6, 2014

Loimi a la Galliano

Gallianon emännän hulivilipoika Johnilla on taipumus höpöttää jurripäessään ihan mitä sattuu, mutta teki se minulle kumminkin tällaisen takin lampaan ruhon pintaosista. Sanoisin että vaate oli peräti halpa, sillä sen alkuperäishinta oli 407 euroa ja 15 prosentin alennuskoodia hyväksikäyttäen (hyi) lopulliseksi summaksi muotoutui 346 euroa.

Minusta se on todella vähän. Vastaavista kuteista saa yleensä pulittaa vähintään kaksinkertaisen määrän rahaa. Lisäksi rotsi on todella laadukasta työtä ja tehty Italiassa eikä missään huithelevetissä. Ei se mikään varsinainen talvitakki ole, mutta soveltuu loistavasti käytettäväksi silloin kun ei ole vielä ihan niin kylmä että pitäisi kaivella kaapista korkeakauluksista neuletta ja molskihousua.

Takin koko on 48 ja se on mitoitukseltaan todella nafti. Jos se olisi vähänkään pienempi (tai minä isompi) se olisi jo liian pieni, mutta nyt se on juuri sopiva. Tuppaa huvittamaan kun kokomerkintä M vastaa tuolla Italianmaalla kokoa 48, ja lisäksi siellä myös tuo 48 vaikuttaa olevan jotakin aivan muuta kuin niissä kamppeissa joita roikkuu suomalaisten kauppojen rekeissä. Niistä monet ovat minulle aivan liian suuria. Nämä kokoseikat on aina syytä pitää mielessä kun käypi tilaamaan vaatetta ulkomailta, ja silti voi joutua menemään ns. yrityksen ja erehdyksen kautta...

Kuvassa esiintyvä paita on Seppälästä, huomattavan ryppyiset housut ovat Trussardi Jeansin tuotantoa ja saappaat merkkiä Manas. Riitta toimi jälleen hovikuvaajana.

No comments:

Post a Comment