Saturday, December 29, 2012

Halvennusmyynnit

Traditionaalinen Joulustaselviytymisen Jälkeinen Välipäivien Alennusmyyntiexodus on jälleen suoritettu vain vähäisin henkisin vaurioin ja ostoksin. Jo miltei yhtä perinteiseen tapaan ostin Riksun Modasta yhden parin Meyerin housuja. Normaalihinta oli 109 euroa, alennusprosentti neljäkymmentä ja väri oikein miellyttävän sininen - ei tumma eikä ihan vaaleakaan vaan jotain siltä väliltä.

Sitarissa piti sovittaa yhtä farkkupaitaa, mutta jäi sitten sovittamatta kun siitä puuttui nappi jo valmiiksi. No, ei se mitään - kerran matkoillani olen kohdannut pikkutakin josta napin sijaan puuttui napinläpi. Siitä saankin jännittävän ja vaiherikkaan luvun muistelmiini jotka tulen julkaisemaan käsinkopioituna rajoitettuna painoksena vuoden 2052 tienoilla.

Muita hankintoja on tullut tehtyä tässä pikkuhiljalleen, mutta ne eivät ole olleet niin kummoisia että olisin välittänyt kuvata ja kirjoittaa blogimerkintöjä. Sitäpaitsi ottaisin mieluiten kuvat ulkona, ja se ei nyt näillä keleillä ole oikein inspiroinut... Meltin Potin farkkubleiseri oli kyllä niin mainio hankinta, että sen olisi periaatteessa voinut kuvata ja kuvaillakin. Ehkäpä sitten kun kelit lämpiävät ja sulan tästä ikuisesta syväjäästä.

Tällä hetkellä YOOXissa on yksi Ice Icebergin nahkarotsi jota kyylään kuin varaani vatussia, mutta siinä on vielä aivan liikaa hintaa. Sama koskee pareja bootseja Germaanian Amazonissa, toiset ovat Jo Ghostin (ooo la laa) ja toiset We Aren. Halventukaa, ryöttäät! Daddy needs a new pair of shoes! Or he does not actually need them, but he wants them anyway!

No comments:

Post a Comment